flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційне провадження у справі мера м. Миколаїв Сєнкевича О.Ф. закрито

27 липня 2018, 10:49

Одеський апеляційний адміністративний суд закрив апеляційне провадження у справі за адміністративним позовом мера м. Миколаїв Сєнкевича О.Ф. до Миколаївської міської ради про скасування рішення щодо дострокового припинення повноважень міського голови.

27 липня 2018 року колегія суддів Одеського апеляційного адміністративного суду розглянула у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу від 16 березня 2018 року Єнтіна В. О., Солтис О. П., Ісакова С. М., Філевського Р. М. на рішення Центрального районного суду м. Миколаєва від 16 березня 2018 року та на додаткове рішення від 02 квітня 2018 року за адміністративним позовом Сєнкевича О. Ф. до Миколаївської міської ради про скасування рішення Миколаївської міської ради від 05 жовтня 2017 року №27/2 «Про дострокове припинення повноважень міського голови».

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів Одеського апеляційного адміністративного суду ухвалила закрити апеляційне провадження у зв'язку з тим, що апелянти Ісаков С. М. та Філевський Р. М. не можуть звертатися з апеляційними скаргами на  рішення суду першої інстанції, який розглянув справу стосовно акту індивідуальної дії.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з дня її прийняття та може бути оскаржена до Верховного суду протягом тридцяти днів з дня складання тексту повного судового рішення.

З судовим рішенням у справі 490/8946/17 можна буде ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення його повного тексту.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Прес-служба ОААС