flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд апеляційної інстанції поставив крапку в окремому питанні на підтвердження реалізації реформи децентралізації в Одеській області

13 червня 2017, 11:47

13 червня 2017 року Одеським апеляційним адміністративним судом прийнято рішення про відмову в позові громадян до Сичавської сільської ради Комінтернівського (Лиманського) району Одеської області щодо оскарження рішень зазначеної ради про надання згоди на добровільне об'єднання територіальних громад.

Суд апеляційної інстанції поставив крапку в окремому питанні на підтвердження реалізації реформи децентралізації в Одеській області.

Необхідно зазначити, що вказане рішення не є першим серед зазначеної категорії справ. Так, ухвалою Одеського апеляційного адміністративного суду від 28 листопада 2016 року залишено без змін постанову Комінтернівського районного суду Одеської області у справі за позовом фізичної особи  до голови Фонтанської сільської ради Комінтернівського району Одеської області та Фонтанської сільської ради Комінтернівського району Одеської області  щодо визнання дій неправомірними, визнання протиправним та скасування рішення. Вказане рішення ухвалою Вищого адміністративного суду України від 20.04.2017 року було залишено без змін.