flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ОААС Андрій Бітов взяв участь в засіданні Ради суддів України

17 вересня 2018, 17:06

17 вересня 2018 року в Одесі відбулося виїзне засідання Ради суддів України, в якому взяв участь голова Одеського апеляційного адміністративного суду – Андрій Бітов.

На початку засідання Голова Ради суддів Олег Ткачук оголосив інформацію щодо стану здійснення судочинства в регіоні, зосередивши увагу присутніх на тому факті, що в 7 судах Одещини відсутні голови судів, один суд не здійснює судочинство, а в 11 судах регіону працює тільки один суддя. Керівник РСУ зауважив, що в окремих випадках зазначена ситуація може свідчити про недоліки в роботі суддівського самоврядування, хоча існують випадки, коли в судах просто відсутні судді і саме тому обирати голову суду немає з кого.

Також, Рада суддів України ініціювала проведення 21 вересня 2018 року, спільного засідання Ради суддів України, Ради прокурорів України, Національної асоціації адвокатів України, Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини з питань забезпечення прокурорами й адвокатами дотримання основоположних засад судочинства та етичних норм органами, що беруть участь у здійсненні правосуддя та судових процесах.