flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"У здоровому тілі - здоровий дух", - судді ОААС взяли участь у Міжнародному чемпіонаті світу з плавання на відкритій воді "Oceanman Odessa - Ukraine"

10 вересня 2018, 11:21

Колектив Одеського апеляційного адміністративного суду у вихідні продовжив відзначати День фізичної культури і спорту України - свято активного здорового способу життя. Нагадуємо, що напередодні 8 вересня, працівники суду долучились до нового фітнес тренду - плоггінгу.

У цей weekend судді Олександр Джабурія, Костянтин Кравченко та Лариса Зуєва брали участь у Міжнародному чемпіонаті світу з плавання на відкритій воді "Oceanman Odessa - Ukraine". Захід проходив на пляжі «Ланжерон», учасники запливу долали 6 наступних дистанцій: Oceanman (10 кілометрів), Half Oceanman (5 кілометрів), естафета 3х500 метрів, спринт на 2 кілометри, дитячий заплив Oceankids (500 метрів), благодійний заплив на 1 кілометр.

Вперше, Костянтин Кравченко пройшов дистанцію Half Oceanman (5 кілометрів) у дуже непростих штормових умовах. 8 вересня, навіть море хвилювалось від такої кількості людей і країн-учасників. Загалом у чемпіонаті "Oceanman Odessa - Ukraine" взяли участь 17 країн світу та долали заплив близько 700 учасників.

Багаторазовий переможець та призер чемпіонатів світу та Європи з плавання Олександр Джабурія разом з іншими зробив благодійний заплив заради здійснення мрії 7-річного хлопчика Володимира, у якого виявили важку хворобу. Впевнені, що з такою допомогою він може бути сильнішим за неї!

Долати стихію найкраще у команді!

Естафета Oceanman Odessa - Ukraine чудовий спосіб проплисти Чорним морем разом з друзями, відчути справжній адреналін, отримати фантастичні емоції, стати збалансованою людиною, яка має здорове тіло та здоровий дух. І головне, поборотися за право бути найкращою командою першого історичного українського етапу Oceanman! А з ким попливете до мрії саме ви?

#Oceanman Odessa - Ukraine Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/181637452427114/videos/2198032403772154/

 

Прес-служба суду