flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники ОААС долучились до нового фітнес тренду - плоггінгу!

07 вересня 2018, 14:20
Одягнути рукавиці, розібрати сміттєві пакети і готуватися до старту – так розпочався сьогоднішній ранок у колективі Одеського апеляційного адмінстративного суду. Саме так, напередодні Дня фізичної культури і спорту України, який традиційно відзначається в другу суботу вересня, працівники суду долучились до нового фітнес тренду - плоггінгу.
 
Плоггінг – корисний мікс здорового способу життя і турботи про чисте довкілля. Цей вид спорту захопив увесь світ і Одеський апеляційний адміністративний суд не залишається осторонь від такої філософії вирішення екологічної проблеми. Питання чистого середовища у плоггінгерів вирішується просто, швидко і корисно. Замість звичайної пробіжки засміченими вулицями, скверами та пляжами, бігуни беруть із собою пакет та під час заняття прибирають узбіччя. За годину активної пробіжки по бульвару Жванецького працівниками суду було зібрано з десяток пакетів зі сміттям та спалено багацько калорій.
 
Займатися плоггінгом мотивує не лише екологічна і спортивна, а й соціальна складова. Питання екології в місті стоїть дуже гостро. Колектив суду на власному прикладі прагне змінити свідомість та культуру людей щодо чистоти рідного міста. Задля цього закликаємо людей і показуємо : "Зробити світ навколо нас чистіше - можливо. Плоггінг - це саме те, що кожен з нас може зробити вже сьогодні".
 
 
Прес-служба суду