flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про розгляд звернень громадян та запитів юридичних осіб Одеським апеляційним адміністративним судом за липень 2018 року

31 липня 2018, 17:02

В період з 02 по 31 липня 2018 року до Одеського апеляційного адміністративного суду надійшло 15 звернень громадян та 6 запитів на отримання інформації від юридичних осіб. Зокрема:

            - звернення громадян надходили щодо надіслання апеляційної скарги по справі, відсутності телефонного зв’язку в суді, на дії суддів, надання інформації по справі, проведення роз’яснювальної роботи, розгляду апеляційної скарги, повернення справи до суду першої інстанції, повторного автоматизованого розподілу справи, надіслання виконавчих листів, видачі копії судового рішення, надання роз’яснень щодо винесених рішень;

            - від юридичних осіб – щодо видачі копії судового рішення, надання інформації по справі, визначення підсудності справи, видачі подання на повернення помилково або надміру зарахованих до бюджету зборів, платежів та інших доходів бюджету тощо.

Всі звернення громадян та запити юридичних осіб було розглянуто своєчасно, надано відповідь в термін, встановлений законодавством.

            Відповідно до п.п. 2.1.6, 6.5.17 Інструкції з діловодства в адміністративних судах України 25 документів було повернуто.

            Крім того, судом було опрацьовано 291 телефонний інформаційний запит щодо:

            - руху справ;

            - результатів розгляду справ;

            - уточнення дати та часу судових засідань;

            - уточнення номерів справ, головуючих суддів по справах;

            - уточнення дати повернення справ до судів перших інстанцій.

            Відповідно до графіку особистого прийому громадян та представників юридичних осіб здійснювався прийом головою суду.