flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник відділу забезпечення діяльності керівництва ОААС Наталія Нечипоренко сприяла вдосконаленню професійних знань секретарів, головних та провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів

13 квітня 2018, 15:07

Начальник відділу забезпечення діяльності керівництва ОААС Наталія Нечипоренко сприяла вдосконаленню професійних знань секретарів, головних та провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів

10–13 квітня 2018 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку старших секретарів, секретарів, головних і провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів.
Відкриваючи захід, директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець ознайомив із програмою та зазначив, що метою підготовки є удосконалення професійних знань, умінь і навичок працівників апаратів судів.

Під час підготовки разом із начальником відділу забезпечення діяльності керівництва суду ОААС Наталією Нечипоренко працівники апаратів судів обговорили основні відомості про службові документи та їх класифікацію, існуючі системи документацій та вимоги до оформлення кожного з їхніх реквізитів. Основну увагу було приділено загальним правилам складання й оформлення організаційно-розпорядчої документації відповідно до Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003).

На другій лекції Наталія Нечипоренко зосередила слухачів на новій редакції Положення про автоматизовану систему документообігу суду ( рішення РСУ від 02 березня 2018 року № 17) та порядку набрання його чинності для органів системи правосуддя, на практичному застосуванні ведення загального діловодства в автоматизованій системі документообігу суду як основній складовій Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Детально розглянули організацію прийому та реєстрації вхідної кореспонденції, в тому числі порядок подачі та направлення апеляційних скарг до суду апеляційної інстанції відповідно до діючих перехідних положень нових процесуальних кодексів, а також після початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Працівникам апаратів судів зроблено загальний огляд використання методики карток громадянського звітування (КГЗ) для оцінки задоволеності відвідувачів роботою суду.