flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський апеляційний адміністративний суд повідомляє про результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби

21 березня 2018, 17:12

Повідомляємо, що 19 березня 2018 року в Одеському апеляційному адміністративному суді відбулися конкурси на зайняття наступних вакантних посад державної служби:

1) начальника відділу реєстрації та забезпечення автоматизованого розподілу справ - категорія "Б". За результатом конкурсу переможцем визначено Торжинську Олену Василівну (загальна кількість балів - 10,2). Другого за результатами конкурсу кандидата встановити не вдалося.

2) заступника начальника відділу аналітично-статистичного забезпечення суду - категорія "Б". За результатом конкурсу переможцем визначено Криловську Ганну Сергіївну (загальна кількість балів - 9,8). Другого за результатами конкурсу кандидата встановити не вдалося.

3) головного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, матеріально-технічного забезпечення - категорія "В". Жодна особа не надала документи для участі у конкурсі на зайняття зазначеної посади державної служби.

4) провідного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, матеріально-технічного забезпечення - категорія "В". Жодна особа не надала документи для участі у конкурсі на зайняття зазначеної посади державної служби.