flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський апеляційний адміністративний суд залишив без задоволення апеляційні скарги асоціації "Січ" та Одеської мерії у справі щодо перенесення на Митну площу пам'ятника «Потьомкінцям-нащадки» і про комплексну реставрацію Катерининської площі

05 лютого 2018, 17:31

Сьогодні, 5 лютого 2018 року колегія суддів Одеського апеляційного адміністративного  суду розглянула апеляційні скарги  Спілки громадських організацій "Асоціація козацьких товариств "Січ" та Одеської міської ради на постанову Приморського районного суду м.Одеси від 27 липня 2017 року  у справі за позовом Спілки громадських організацій "Асоціація козацьких товариств "Січ" до Одеської міської ради про визнання протиправними та скасування рішень, визнання протиправними дій, зобов`язання вчинити певні дії.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів ОААС постановила:                                                       

- апеляційні скарги Спілки громадських організацій «Асоціація козацьких товариств «Січ» та Одеської міської ради - залишити без задоволення;                                                           

- постанову Приморського районного суду м. Одеси від 27 липня 2017 року - змінити, виклавши 2 та 3 абзаци її резолютивної частини у наступній редакції:

 «Визнати нечинним рішення Одеської міської ради від 27 червня 2006 року № 97-V «Про переміщення пам'ятника місцевого значення - пам'ятника «Потьомкінцям - нащадки».

«Визнати нечинним рішення Одеської міської ради від 04 липня 2007 року № 1401-V «Про комплексну реставрацію та благоустрій Катерининської площі м. Одеси з відтворенням її історичного вигляду», в частині щодо відтворення пам'ятника «Засновникам Одеси».

В решті постанову суду першої інстанції - залишити без змін".

З судовим рішенням у справі № 2а-549/11 можна буде ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення його повного тексту.

                                                                                                 

 Прес-служба ОААС