flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 20 грудня 2017 року будівлю Одеського апеляційного адміністративного суду почали охороняти співробітники Національної Гвардії України

21 грудня 2017, 12:31

Шановні відвідувачі сайту, Одеський апеляційний адміністративний суд повідомляє, що з 20.12.2017 року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.12.2017 року №902 «Про затвердження переліків судів, органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції та Національної гвардії» адміністративну будівлю суду охороняють співробітники  Національної Гвардії України.

Судді та працівники апарату суду проходять до будівлі суду виключно за пред’явленням службового посвідчення співробітнику Національної гвардії України.

Пропуск співробітників які не мають службового посвідчення або надали документи на його оформлення, здійснюється за документом який посвідчує особу, або тимчасовим посвідченням,  виданим відділом кадрової роботи та управлінням персоналом.

Громадяни, в тому числі представники організацій, громадських об’єднань, органів державної влади, засобів масової інформації допускаються у відкриті судові засідання без перешкод за умов пред’явлення документу, що посвідчує їх особу, з занесенням відомостей в журнал обліку відвідувачів суду.

У приміщення суду не допускаються особи, які мають при собі зброю (вогнепальну, газову, холодну) та інші предмети використання яких може загрожувати безпеці громадян. Виключення складають особи, які виконують службові обов’язки співробітників правоохоронних органів.

 

                                                                                    Прес-служба ОААС