flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головний спеціаліст ОААС пройшла підготовку прес-секретарів судів Одеської області

03 липня 2017, 10:40

30 червня 2017 року в місті Одесі головний спеціаліст відділу організаційно-методичної роботи та забезпечення діяльності керівництва ОААС Олена Нікітіна взяла участь у семінарі для прес-секретарів Одеської області на тему: "Комунікативні інструменти в роботі судів: діалог суду та громади", організованому місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України за підтримки Ради суддів України, Прес-центру судової влади України, в партнерстві з громадською організацією "Вектор прав людини" та Представництвом Фонду ім. Еберта в Україні.

Викладачами семінару виступили: директор громадської організації “Вектор прав людини” Валерія Рибак, координатор проекту Єдиного веб-порталу використання публічних коштів  “Edata” Анастасія Розлуцька та головний спеціаліст Прес-центру судової влади України Ольга Какауліна.

Під час заходу слухачі розглянули питання щодо поняття та загальних аспектів прав людини, права на справедливий суд, поняття та ролі громадського контролю в роботі суду. Також було розглянуто законодавчу базу щодо роботи з громадськістю, з журналістами та щодо оприлюднення інформації. Учасники заходу обговорили обов’язки прес-секретаря суду, ознайомились із комунікативними інструментами в роботі судів та виконали практичні завдання під час роботи  в малих групах.