flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У місті Києві пройшло експертне обговорення на тему: «Адміністративне судочинство: реформування в Україні та досвід Польщі»

03 липня 2017, 10:03

Помічник голови ОААС Марина Пасечник взяла участь в експертному обговоренні на тему: "Адміністративне судочинство: реформування в Україні та досвід Польщі". Захід було організовано Центром польських правових наук . Протягом заходу учасники обговорили майбутні зміни у Кодексі адміністративного судочинства України, пов’язані із проведенням судової реформи. В обговоренні взяли участь провідні експерти з України та Польщі:

- Михайло Смокович, суддя, секретар Пленуму ВАС України,

- Віктор Короленко, завідувач ВПІ Президента України в судах, Адміністрація Президента України,

- Роман Куйбіда, заступник голови правління, Центр політико-правових реформ,

- Марек Вєжбовські, доктор габілітований, професор, голова наукової ради Інституту адміністративно-правових наук Варшавського університету, партнер юридичної фірми Wierzbowski and Partners,

- Пьотр Пшибиш, суддя адміністративного воєводського суду у м. Варшава, доктор габілітований, професор кафедри адміністративного права і процесу Факультету права та адміністрації Варшавського університету,

- Міхал Яблонські, доктор права, адвокат, керівник Відділу адміністративної та адміністративно-судової процедури Dentons Варшава.