flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОААС розглянув справу щодо зонінгу міста Одеса

18 квітня 2018, 13:48

   17 квітня 2018 року колегія суддів Одеського апеляційного адміністративного суду розглянула апеляційні скарги Михайлика Олега Станіславовича та Кузаконя Михайла Вікторовича на рішення Приморського районного суду м. Одеси від 26 грудня 2017 року у справі за адміністративним позовом Михайлика Олега Станіславовича, Кузаконя Михайла Вікторовича до Одеської міської ради, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору - департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації, управління культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації, управління архітектури та містобудування Одеської міської ради, товариство з обмеженою відповідальністю "Інститут Харківпроект" про визнання незаконними та скасування рішення Одеської міської ради, яким у задоволенні адміністративного позову відмовлено повністю.

   За результатами апеляційного розгляду колегія суддів апеляційної інстанції постановила:

   - апеляційні скарги Кузаконя Михайла Вікторовича та Михайлика Олега Станіславовича задовольнити частково;

   - рішення Приморського районного суду м. Одеси від 26 грудня 2017 року у справі № 522/22780/16-а - змінити, виключивши з його мотивувальної частини положення, в яких надається правова оцінка рішенню Одеської міської ради від 19.10.2016 року № 1316-VII "Про затвердження плану зонування території (зонінгу) м. Одеси";

   - в іншій частині рішення Приморського районного суду м. Одеси від 26 грудня 2017 року у справі № 522/22780/16-а - залишити без змін.

   Постанова апеляційного суду набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного тексту судового рішення.

   Дата складення та підписання повного тексту судового рішення - 19 квітня 2018 року.

   З судовим рішенням у справі № 522/22780/16-а можна буде ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення його повного тексту.

                                                                                                  

Прес-служба ОААС