flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про розгляд адміністративної справи за участю благодійного фонду "НА БЛАГО ОДЕСИ"

31 серпня 2018, 14:01

Апеляційний розгляд адміністративної справи за апеляційною скаргою Головного управління ДФС в Одеській області на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 25 квітня 2018 року по справі за адміністративним позовом благодійного фонду "НА БЛАГО ОДЕСИ" до Головного управління ДФС в Одеській області ДПІ у Приморському районі м. Одеси, ГУ ДФС в Одеській області про визнання протиправним та скасування рішення та податкових повідомлень-рішень - відбудеться  03 вересня 2018 року об 11:00, в приміщенні Одеського апеляційного адміністративного суду (м. Одеса, вул. Софіївська, 19).

Нагадуємо, що рішенням Одеського окружного адміністративного суду адміністративний позов благодійного фонду "НА БЛАГО ОДЕСИ" - задоволено, визнано протиправними та скасовано податкові повідомлення-рішення ГУ ДФС в Одеській області ДПІ у Приморському районі м. Одеси.

Тексти електронних копій процесуальних документів по справі №821/598/18 є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. З суттю спору та повним текстом рішення першої інстанції можна ознайомитись за посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/73960259

Зважаючи на те, що з боку благодійного фонду "НА БЛАГО ОДЕСИ" надійшло клопотання про забезпечення проведення судового засідання у залі місткістю до 150 осіб, вказана справа викликає значний суспільний інтерес.

Прес-служба суду запрошує місцеві та центральні ЗМІ взяти участь у висвітленні відповідного судового процесу, з метою моніторингу і контролю за дотриманням законності.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до прес-секретаря суду Лариси Крутень. Контактні дані: тел.(048) 705-96-47, email inbox@apladm.od.court.gov.ua

 

                                                                                                                                     

                                                                                                               Прес-служба суду