flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шостий тур “Кубку Феміди 2013”

11 грудня 2013, 09:42
  
            
 
У матчі 6 туру Кубка Феміди команда Одеського апеляційного адміністративного суду зустрілася з об’єднаної командою господарського суду Одеської області та Одеського апеляційного господарського суду.
 
            
 
Вітаємо нашу команду з досить нелегкою перемогою з рахунком 6:4. Отже, слід відмітити характер наших опонентів, які проявили справжню волю до перемоги, але цього виявилося замало. Ще на початку гри гравцям нашої команди (а саме судді Осіпову Ю.В. (№11) та Цибохіну Олегу (№10)) вдалося забити два голи.
 
            
 
Суперники не змусили себе чекати і вже через 5 хвилин зрівняли рахунок, зробивши камбек*, чим приголомшили нашу групу підтримки.
 
            
 
У відповідь наш гравець №7 – Гуменюк Віталій, що провів один з найкращих матчів в цьому розіграші, блискавичним ударом забив третій м`яч у ворота опонентів. Потім ми спостерігали за ефектним соло від нашого гравця №9 – Гавриленка Віталія, чий блискавичний прохід  забезпечив четвертий м’яч у сітці воріт супротивників.
 
            
 
Також, гравець №7 – Гуменюк Віталій відзначився дублем, чим завершив показову контратаку, та встановив рахунок 5:3 на нашу користь.
 
               
Вкотре відзначимо відмінну гру нашого гравця №14 – судді Федусика А.Г., його вибиття м’яча з лініїї власних воріт стало одним з показових моментів цього матчу.
 
            
 
Але команда супротивників, знов проявивши волю, зуміла забити ще один гол  у наші ворота, тим самим змінивши рахунок на 5:4.
 
Серед вболівальників панувала атмосфера хвилювання та напруги. За три хвилини до кінця матчу наша команда використала тайм-аут та за хвилину до фінального свистка, Цибохін  Олег забив свій другий м’яч і оформив остаточний рахунок 6:4 на нашу користь.
 
            
 
Дякуємо гравцям обох команд за бойову гру! Нашій команді побажаємо перемоги у фінальний битві с командою Суворовського районного суду м. Одеси.
Величезна подяка усім вболівальникам за підтримку!
 
 
Наведемо таблицю результатів команди ОААС:
 
1 гол          Гавриленко Віталій (№9)
2 голи        Цибохін Олег (№10)
2 голи        Гуменюк Віталий (№7)
1 гол          Осіпов Юрій Володимирович (№11)  
 
 
 До нових зустрічей!
 
 
 *«Камбек» [футбольний термін] – відіграш з двох чи більше м’ячів в спорті
 
 
             
 
             
 
             
 
             
 
               
 
             
 
             
 
Статтю підготовлено головним спеціалістом відділу
аналітично-статистичного та інформаційно-технічного забезпечення
Борченко Є.В.