flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Четвертий тур “Кубку Феміди 2013”

27 листопада 2013, 09:49
 
Описание: Macintosh SD:Users:ramizgasanov:Desktop:RMZ_9902.JPG
 
У матчі 4-го туру Кубку Феміди на полі зустрілися команди Одеського апеляційного адміністративного суду та Малиновського районного суду міста Одеси. До початку цього матчу команди займали перше та п’яте місце відповідно.
Ще в 3-му турі команда Малиновського районного суду дуже несподівано дала бій одному з фаворитів Кубка – команді Одеського окружного адміністративного суду, зігравши у нічию з рахунком 6:6.
Але в 4-му турі вдача відвернулася від наших суперників і вони програли з рахунком 8:1.
 
Описание: Macintosh SD:Users:ramizgasanov:Desktop:RMZ_9919.JPG
 
Хотілося б виділити наступні моменти з цього матчу. В середині другого тайму ОААС вів 4:0. Голи забили – Гавриленко Віталій (2 голи) та Цибохін Олег (2 голи). Далі опонентам все ж такі вдалося забити один м’яч, що не дало можливості нашій команді оформити «clean sheet» або «чистий аркуш»*. Але це тільки спровокувало наших гравців відправити у ворота команди Малиновського суду ще 4 м’ячі. Авторами цих голів стали Цибохін Олег, оформивши хет-трик, та суддя Осіпов Юрій Володимирович, який зробив дубль.
 
Описание: Macintosh SD:Users:ramizgasanov:Desktop:RMZ_9814.JPG
 
Головним сюрпризом став красивий постріл нашого гравця під №43 – судді Шляхтицького Олександра Ілліча, який забив «класичний» сьомий гол у ворота опонентів.
Відзначимо також чудову гру нашого гравця під №14 – судді Федусика Андрія Григоровича, який самовіддано переривав верхові передачі від суперників і грамотно грав на перехопленнях.
 
Описание: Macintosh SD:Users:ramizgasanov:Desktop:RMZ_9865.JPG
 
Хочеться вкотре подякувати всім гравцям нашої команди за блискучу гру, адже кожен вніс свій особистий внесок в цю перемогу. Величезне спасибі і вболівальникам за підтримку, так тримати!
До нових зустрічей!
 
 
* Чистий аркуш [футбольний термін] – це коли команда йде з поля без пропущених м’ячів.
 
Статтю підготовлено головним спеціалістом відділу
аналітично-статистичного та інформаційно-технічного забезпечення

Борченко Є.В.