flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл з питань застосування податкового законодавства

26 листопада 2013, 11:28

  

14 листопада 2013 року Вищим адміністративним судом України на базі Севастопольського апеляційного адміністративного суду, з метою надання методичної допомоги апеляційним та окружним судам, було проведене засідання круглого столу щодо однакового застосування норм Податкового кодексу України.
У круглому столі прийняли участь представники Вищого адміністративного суду України, а також судді Одеського, Севастопольського апеляційних адміністративних судів, судді окружних адміністративних судів відповідних округів та судді Запорізького окружного адміністративного суду.
Від Вищого адміністративного суду України були присутні секретар четвертої судової палати ВАСУ..Муравйов.О.В. та заступник начальника відділу забезпечення роботи четвертої судової палати ВАСУ..Поляничко.А.О.
Від Одеського апеляційного адміністративного суду у круглому столі брали участь голова суду..Алєксєєв.О.В., судді–.  Градовський.Ю.М., Кравченко.К.В. та Милосердний.М.М.
Вважаємо що, організація подібних заходів є важливою засадою для формування єдиної практики застосування судами чинного законодавства, зокрема норм податкового законодавства, та уникнення проблемних питань, які колективно досліджуються і вирішуються їх учасниками.
 
 
Статтю підготовлено провідним спеціалістом відділу
аналітично-статистичного та інформаційно-технічного забезпечення
Гасановим.Р.Д.