flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Третій тур «Кубку Феміди 2013»

18 листопада 2013, 10:48
 
 
У матчі 3-го туру Кубку Феміди на полі зійшлися команди Одеського апеляційного адміністративного суду та об`єднана команда Приморського районного суду м.Одеси та ТУ.ДСА України в Одеській області (далі об`єднана команда). Матч закінчився з рахунком 5:1 на користь команди ОААС.
 
 
Вже на першій хвилині гол забив гравець нашої команди №9 – Гавриленко.В.В. Перший тайм закінчився з рахунком 1:0, завдяки блискучій грі голкіпера об`єднаної команди – Науменко.А.В.
 
              
 
На початку другого тайму опонентам вдалося трохи шокувати, як нашу команду, так і глядачів, провівши неочікувану атаку, що була завершена красивим пострілом в дальній кут воріт ОААС.
 
 
На тридцятій хвилині матчу став переломним гол нашого гравця під №14 – судді Федусика.А.Г., а саме блискучий дальній постріл, без шансів для воротаря суперника.
 
 
За останні десять хвилин м’яч тричі побував у воротах Об’єднаної команди – наш гравець Гавриленко В.В оформив хет-трик*, а останню крапку в матчі поставив гравець №99 – Чебан.А.В.
 
 
 
 
Бажаємо нашій команді продовжувати так і далі. Вболівальникам дякуємо за підтримку та енергію, якою вони з кожним разом заряджують наших гравців. До нових зустрічей.
 
 
* Хет-трик [футбольний термін] – ситуація коли одним гравцем забито три голи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статтю підготовлено провідним спеціалістом відділу
аналітично-статистичного та інформаційно-технічного забезпечення
Борченко Є.В.