flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Другий тур «Кубку Феміди 2013»

08 листопада 2013, 17:12

  

 
Вітаємо команду Одеського апеляційного адміністративного суду з другою поспіль перемогою , яка з рахунком 7:1 переграла   команду Київського районого суду м.Одеси. 
Незважаючи на велику різницю у рахунку, наші опоненти проявили дуже непогані бійцівські якості – чинили гідний опір та створювали гольові моменти. Також треба відмітити  своєрідне  ноу-хау  команди Київського районного суду міста Одеси, а саме вихід  «п’ятого польового гравця» замість голкіпера. Однак, така тактика не спрацювала, та призвела до чергового пропущеного голу.
В другому турі варто відмітити гру нашого голкіпера (капітана), Золотнікова Олександра Сергійовича, яким було зроблено кілька  прекрасних сейвів*. Важливість цих сейвів полягало ще й у тому, що  вони були зроблені при рахунках: 0-0, 2-1 та 3-1. Відразу після першого голу наш супротивник мав можливість забити другий гол, який міг би стати переломним, але відмінна реакція нашего голкіпера врятувала ситуацію.
 
В складі нашої команди відзначились забитими голами наступні гравці:
-Гавриленко Віталій (№9) – 2 голи; 
-Цибохін Олег (№10) – 1 гол;
-Федусик Андрій Григорович (№14) – 1 гол;
-Чебан Артур (№99) – 2 голи.
 
Бажаємо нашій команді так і продовжувжувати. А вболівальникам побажаємо, і надалі так само палко підтримувати нашу команду. До нових зустрічей.
 
* Сейв [футбольний термін] – ситуація, коли голкіпер рятує свою команду від вірного голу.
 
 
 
Статтю підготовлено спеціалістом відділу
аналітично-статистичного та інформаційно-технічного забезпечення
Борченко Є.В.