flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення занять для суддів адміністративних окружних судів на базі ОААС

07 листопада 2013, 15:39
 
 
Описание: Macintosh SD:Users:ramizgasanov:Pictures:Nikon Transfer:252ND800:RMZ_7193.JPG
 
4 листопада 2013 року в приміщенні Одеського апеляційного адміністративного суду розпочалися заняття відповідно до програми підготовки суддів окружних адміністративних судів, призначених на посаду судді вперше. Ця програма розрахована на 10 днів та складається з лекцій суддів Одеського окружного адміністративного та апеляційного адміністративного судів, а, також, викладачів вищих навчальних закладів, таких як: Національний університет “Одеська юридична академія” та  Одеський національний політехнічний університет.
Відкрив захід директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України - Іртегов Володимир Костянтинович, після вступного слова якого заступником голови Одеського апеляційного адміністративного суду, Яковлевим Юрієм Вікторовичем, було проведено лекцію на тему ”Європейська система захисту прав людини”.

Описание: Macintosh SD:Users:ramizgasanov:Pictures:Nikon Transfer:252ND800:RMZ_7185.JPG
 
Також, на порядку денному було заплановано вивчення питань особливості розгляду адміністративних справ за зверненням суб’єкта владних повноважень та застосування критеріїв оцінки правомірності діяльності адміністративних органів.
Вказані питання вивчались за участю судді Одеського окружного адміністративного суду – Потоцької Нінель Володимирівни та Бєдного Олега Ігоровича, який є доцентом кафедри адміністративного та фінансового права Національного університету “Одеська юридична академія”.
Закриття заходу та останній день занять заплановано на 15 листопада 2013 року.
 
 
 
 
 
 
 
Статтю підготовлено провідним спеціалістом відділу
аналітично-статистичного та інформаційно-технічного забезпечення
ГасановимР.Д.