flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

TWINNING: Семінар з питань лідерства та методів управління

27 вересня 2013, 14:48

 

12 та 13 вересня 2013 року в Вищому адміністративному суді України, в рамках Проекту Twinning «Підвищення ефективності та якості управління адміністративних судів в Україні», був проведений семінар з питань лідерства та методів управління.

            До участі в семінарі був заохочений керівний склад апаратів Вінницького,  Дніпропетровського, Донецького, Житомирського, Київського, Львівського, Одеського, Харківського апеляційних, Волинського, Дніпропетровського, Донецького, Житомирського, Закарпатського, Запорізького, Київського, Кіровоградського, Луганського, Миколаївського, Одеського, Полтавського, Рівненського, Сумського, Харківського, Херсонського, Черкаського, Чернівецького, Чернігівського окружних  адміністративних судів, Окружного адміністративного суду АРК та Вищого адміністративного суду України.

            Від Одеського апеляційного адміністративного суду участь в заході прийняла  заступник керівника апарату – Бабкіна Зоя Олександрівна.

 

            Семінар було відкрито виступом професора, доктора наук Віргіліусом Валанчусом на тему “Лідерство та елементи управління: управління часом”.

            Метою проведеного заходу перш за все було закріплення понять лідерства та управління в колективі, визначення основних стилів та розвиток навичок лідерства для судових управлінців.

            Тренери заходу були забезпечені навчальними матеріалами та звітами, підготовленими експертами проекту Twinning.

Учасники семінару ознайомились з важливими аспектами лідерства, приймали активну участь у дискусіях щодо вирішення ситуацій у наведених в завданнях прикладах та виявляли для себе стилістику лідерства в ході проходження певних опитувань та психологічних тестів.

Вищезазначений семінар був пізнавальним та корисним для всіх його учасників, які мали змогу ознайомитись з досвідом як українських, так і європейських колег. Вважаємо, що подібні заходи повинні позитивно вплинути на організацію роботи судів, ефективність управлінської діяльність керівництва судів, допоможуть відпрацювати та оптимізувати стилістику, моделі поведінки та навички судових управлінців.

 

Статтю підготовлено провідним спеціалістом відділу
аналітично-статистичного та інформаційно-технічного забезпечення
ГасановимР.Д.