flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ознайомлення слухачів Національної школи суддів України з діяльністю суду

05 серпня 2013, 15:15

     25 липня 2013 року до Одеського апеляційного адміністративного суду прибули слухачі Національної школи суддів України з метою виконання спеціального графіку підготовки кандидатів на посаду судді.

Під час перебування в суді, слухачі ознайомились з діяльністю суду, а саме: з  етапами проходження справ в суді, починаючи з моменту їх реєстрації та надісланням останніх до суду першої інстанції; були присутні на судових засіданнях; ознайомились з роботою окремих структурних підрозділів, таких як відділ організаційно-методичного забезпечення та обліку звернень громадян, відділ діловодства (канцелярія), відділ аналітично-статистичного та інформаційно-технічного забезпечення.

Також було організовано зустріч слухачів з кандидатом юридичних наук, суддею Одеського апеляційного адміністративного суду Домусчі Степаном Дмитровичем, на якій вони мали можливість з’ясувати для себе важливі теоретичні та практичні питання.

Вважаємо, що такі заходи сприяють формуванню та закріпленню на практиці знань, умінь і навичок слухачів, отриманих в результаті підготовки в Національній школі суддів.