flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Перемоги!

05 травня 2017, 15:28

 

Відповідно до Закону України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» від 09 квітня 2015 року затверджено, що окрім 9 травня, державним святом визначається і день напередодні, а саме 8 травня. Це день пам`яті, примирення та консолідації суспільства навколо найбільш жорстокої та трагічної війни XX століття. З часу закінчення Другої світової війни минуло більше семи десятиліть. Але ця масштабна трагедія назавжди залишиться болісною раною в історії людства. Скалічені людські долі, зруйновані родинні гнізда, смерть, страх, ненависть були постійними супутниками тієї страшної війни, жертв якої - мільйони.

 9 травня український народ традиційно святкує  День Перемоги!

 День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.

 Бути гідними продовжувачами справи переможців - обов'язок нинішнього покоління.

 Низький уклін Вам, захисники Вітчизни, за Ваш приклад мужності та відваги. Бажаємо Вам міцного здоров та довголіття! Нехай не болять Ваші рани, нехай щастя, радість і добробут не переводяться у Ваших оселях, нехай у Ваших родинах панує злагода, спокій і мир.

 Світла і вічна пам`ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!                                                             

 

         З повагою

         Колектив Одеського апеляційного адміністративного суду.