flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату суду взяли участь у семінарі на тему: «Доступ до публічної інформації»

10 квітня 2017, 11:46

7 квітня 2017 року в місті Одесі начальник відділу діловодства (канцелярії) Олена Раулець та головний спеціаліст відділу по роботі зі зверненнями громадян та юридичних осіб Олексій Найденко взяли участь у семінарі для працівників апаратів судів на тему: “Доступ до публічної інформації”, організованому місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Семінар проводили адвокат, кандидат юридичних наук Андрій Фальковський та доцент кафедри конституційного права та правосуддя Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, кандидат юридичних наук Сергій Ромашкін.

Під час семінару слухачі розглянули законодавство, що регламентує доступ до публічної інформації, проаналізували роз’яснення Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини щодо оприлюднення інформації, передбаченої статтею 15 Закону України “Про доступ до публічної інформації”. Також працівники апаратів судів мали можливість працювати над практичними завданнями щодо проблематики віднесення інформації до публічної та такої, що підлягає оприлюдненню в засобах масової інформації та на офіційних сайтах.