flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальники відділів ОААС підвищують кваліфікацію

21 грудня 2016, 10:53

Начальники відділів Одеського апеляційного адміністративного суду Єлизавета Клєц, Юлія Тріфонова на працівник апарату Олена Нікітіна  взяли участь у підготовці керівників та заступників керівників структурних підрозділів судів на тему: “Управління персоналом” організованого регіональним відділенням Національної школи суддів України у місті Одесі.

Високі вимоги до рівня професійної підготовки ставляться до працівників апарату суду, які усвідомлюють необхідність отримання додаткових знань та навичок для розширення своїх фахових можливостей, підвищення рівня майстерності та кар'єрного зростання.

Під час семінару викладач - суддя Одеського окружного адміністративного суду Людмила Юхтенко розповіла про психологічні та методичні аспекти уникнення конфліктних ситуацій у колективі апарату суду, окреслила особливості покращення рівня навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю.

Викладач Ірина Паламарчук, заступник керівника апарату Овідіопольського районного суду Одеської області, розглянула основи мотивації та стимулювання персоналу, розповіла про особливості формування ефективної команди.

Після закінчення підготовки кожен учасник семінару отримав сертифікати Національної школи суддів.