flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шлях від дебютантів до віце-чемпіонів

12 грудня 2016, 10:43

         Завершився загальноукраїнський турнір з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу "Кубка Феміди 2016", у якому команда "Чорне море" посіла друге місце. Об'єднана команда Одеського апеляційного адміністративного суду, Одеського окружного адміністративного суду та Суворовського районного суду міста Одеси протягом всього турніру показувала надзвичайну гру та радувала своїх вболівальників перемогами!

Дебютант змагань - команда "Чорне море", на шляху до фіналу перемагала у груповій стадії команди: "Житомир" (збірна Житомирської області) - рахунок 7:2, Вищий господарський суд України з рахунком 12:1, "Лівобережжя" (збірна Бориспільського міськрайонного суду Київської області та Дарницького районного суду  міста Києва) - рахунок 8:5, "Псел" (збірна Сумської області) - рахунок 13:1, "Корабели" (збірна судових установ Миколаївської області) - рахунок 11:5.

У 1/8 фіналу наша команда перемогла Вищий спеціалізований суд України з рахунком 5:1, у 1/4 фіналу - Київський окружний адміністративний суд з рахунком 4:2 та у півфіналі здобула перемогу над командою  "ВАСУ-КААС" (збірна Вищого адміністративного суду України та Київського апеляційного адміністративного суду) з рахунком 3:0.

У фіналі команда "Чорне море" зустрілась із командою Голосіївського районного суду міста Києва. У основному часі не виявлено переможця гри - рахунок 3:3, у зв'язку з чим команди пробивали післяматчові пенальті. Рахунок 2:3 на користь суперників.

Колектив Одеського апеляційного адміністративного суду вітає футбольну команду «Чорне море» із здобуттям срібла!