flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді та практикуючі юристи обговорили питання застосування законодавства в сфері державної реєстрації

08 грудня 2016, 16:34

Сьогодні, 08 грудня 2016 року у місті Одесі голова Одеського апеляційного адміністративного суду Андрій Бітов та суддя Вадим Скрипченко взяли участь у круглому столі "Актуальні питання застосування законодавства в сфері державної реєстрації".

Суддями Одеського регіону, практикуючими юристами та адвокатами, науковцями та представниками бізнес-спільноти, розглядались проблемні питання стосовно трансформації органів Міністерства юстиції України в контексті передачі повноважень щодо здійснення реєстраційних дій та передачі реєстраційних справ та роботи Комісій з питань розгляду скарг на дії державних реєстраторів. Обговорювались також підстави невиконання державними реєстраторами судових рішень щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Так, з відповідними доповідями виступили: суддя-спікер Одеського окружного адміністративного суду Ігор Завальнюк,  начальник управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Одеській області Андрій Іванський та голова Малиновського районного суду м. Одеси Леонід Лічман.