flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

04 квітня 2013 року семінар в рамках Проекту Twinning

12 квітня 2013, 12:38

 

Тема:  «Семінар з розгляду питань вдосконалення процесу документообігу і навантаження суддів, а також розподілу справ між суддями на основі європейської практики»

 

 

04 квітня 2013 року в рамках Проекту Twinning на базі Одеського окружного адміністративного суду було проведено семінар присвячений розгляду питань вдосконалення процесу документообігу і навантаження суддів, а також розподілу справ між суддями на основі передової європейської практики за участю представників Одеського апеляційного та Одеського окружного адміністративних судів, визначених пілотними для цілей Проекту.

Семінар проводили експерти Проекту Twinning:

1. Заступник Голови Верховного адміністративного суду Литви Ірмантас Ярукайтіс;

2.  Голова палати Апеляційного адміністративного суду м.Марсель (Франція) Серж Ґонзалес.

Від Одеського апеляційного адміністративного суду участь в організаційних заходах та семінарі прийняли Голова суду – Алєксєєв В.О., заступник голови суду – Бітов А.І., судді – Бойко А.В. та Домусчі С.Д., керівник апарату – Белькова Л.В., заступник керівника апарату – Бабкіна З.О., начальник відділу аналітично-статистичного та інформаційно-технічного забезепечення – Романюк.А.М. та інженер регіональної служби підтримки ДП «ІСС в Одеській області» - Головатюк Є.П.

Від Одеського окружного адміністративного суду участь в організаційних заходах та семінарі прийняли Голова суду - Глуханчук О.В., заступник голови -  Катаєва Е.В., суддя - Потоцька Н.В., керівник апарату суду - Пасічник О.Ю., заступник керівника апарату - Косіцина В.В., помічник голови суду – Арсенюк.А.О., начальник канцелярії - Піткевич О.А., начальник відділу організації забезпечення виконання рішень суду та архівної роботи - Флора Н.В., начальник відділу судової статистики - Олійниченко Т.А.

 

Метою семінару стало вивчення передової європейської практики в сфері документообігу судів та визначення розумного навантаження на суддю.

Експертами було проведено презентацію рекомендацій, складених за результатами оцінки стану ведення документообігу в пілотних судах.

В рамках семінару також обговарювались проблемні питання, що виникають з приводу документообігу та розподілу справ в адміністративних судах, зокрема в рамках використання автоматизованої бази документообігу судів. Експертами надавались поради, виходячи з досвіду країн Європейського Союзу.