flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Одеського апеляційного адміністративного суду взяв участь в акції «Ice Bucket Challenge»

26 вересня 2014, 09:43

            Колектив Одеського апеляційного адміністративного суду прийняв естафету участі у акції «IceBucketChallenge» від апарату Одеського окружного адміністративного суду.

Нагадаємо, IceBucketChallenge — це кампанія, спрямована на благодійництво, сенс якої в обливанні себе відром крижаної води. У світі метою акції був збір коштів в фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу, проте в Україні підхопили світову ініціативу по формі, змінивши цілі та завдання.
Українці долучаються до цієї акції заради двох основних цілей, що є наразі першочерговими у суспільстві: підтримки української армії на Донбасі та допомоги дітям вимушених переселенців зі Сходу . Так, участь в акції вже прийняли як окремі відомі діячі політики, культури та спорту, так і цілі трудові колективи.
25 вересня 2014 року дружній колектив Одеського апеляційного адміністративного суду, включаючи суддів та працівників апарату суду, став учасниками всесвітньої благодійної акції, облившись крижаною водою перед будівлею Одеського апеляційного адміністративного суду та передавши естафету благодійності апарату Херсонського окружного адміністративного суду, Миколаївського окружного адміністративного суду та Суворовського районного суду міста Одеси.
Всі зібрані за час проведення акції кошти підуть на допомогу дітям вимушених переселенців зі Сходу. Колектив Одеського апеляційного адміністративного суду щиро вірить у силу добрих справ, ініціатив та вчинків, тож закликаємо всіх небайдужих прийняти участь у подібних акціях.
 
 
 
Відео