flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський апеляційний адміністративний суд повідомляє про результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

14 березня 2018, 12:35

Повідомляємо, що 12 березня 2018 року в Одеському апеляційному адміністративному суді відбулися конкурси на зайняття наступних вакантних посад державної служби:

 

1) консультанта відділу по роботі зі зверненнями громадян та юридичних осіб - категорія "В". За результатом конкурсу переможцем визначено Сагайдак Ірину Ігорівну (загальна кількість балів - 7,8). Другого за результатами конкурсу кандидата встановити не вдалося.

 

2) консультанта відділу по роботі зі зверненнями громадян та юридичних осіб - категорія "В". За результатом конкурсу переможцем визначено Усатюка Юрія Володимировича (загальна кількість балів - 6,6). Другого за результатами конкурсу кандидата встановити не вдалося.

 

3) судового розпорядника відділу організації роботи судових розпорядників - категорія "В". За результатом конкурсу переможцем визначено Грабового Віктора Олександровича (загальна кількість балів - 7,0). Другого за результатами конкурсу кандидата встановити не вдалося.

 

4) судового розпорядника відділу організації роботи судових розпорядників - категорія "В". За результатом конкурсу переможця та другого за результатами конкурсу кандидата встановити не вдалося.