flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарі судового засідання ОААС удосконалюють свої професійні навички

16 червня 2017, 15:23

Впродовж тижня, з 12 по 16 червня 2017 року, секретарі судового засідання ОААС Андрій Лавришин, Інна Брижкіна, Віра Мадюдя, Олена Нехожина, Богдан Татарин взяли участь у підготовці секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів на тему: «Особливості фіксування судового процесу (судового засідання)».

Захід організований Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Під час заходу секретарі судового засідання більш детально ознайомилися зі стадіями судового засідання, що підлягають фіксуванню технічними засобами, розглянули правове регулювання фіксування судового процесу та його значення, зупинилися на вивченні головних  правил введення й оформлення журналу судового засідання та особливостей складання протоколу.

Крім того, доведено до відома функції, порядок та організацію роботи секретаря судового засідання під час фіксування судового засідання технічними засобами, практичні аспекти введення та оформлення журналу судового засідання, а також відтворення та роздрукування технічного запису судового засідання.

Звернено особливу увагу на новели у проекті Кодексу адміністративного судочинства України щодо фіксування судового засідання.