flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Переможці « Кубку Феміди - 2011»

20 грудня 2011, 10:52
08 грудня 2011 року о 17.30 годині у спортивному залі  «СКА» відбувся черговий матч з міні-футболу між об’єднаною командою адміністративних судів м. Одеси та командою Апеляційного суду Одеської області, який проходив в рамках турніру з міні-футболу серед команд міста Одеси з розіграшу «Кубку Феміди – 2011».
У змаганнях із розіграшу Кубку також брали участь команди Київського районного суду м. Одеси, Малиновського районного суду м. Одеси, Приморського районного суду м. Одеси, Суворовського районного суду м. Одеси, а також об’єднана команда господарських судів м. Одеси.
На початку першого тайму командою Апеляційного суду Одеської області було забито 2 голи в ворота об’єднаної команди адміністративних судів, але представники адміністративних судів, ще до кінця першого тайму, повели в рахунку і перемогли з переконливим підсумком матчу 8:2.
Приємною для гравців була підтримка вболівальників обох команд.
Перемога у цьому матчі, як і в усіх попередніх матчах, дозволила команді адміністративних судів м. Одеси набрати максимальну кількість турнірних очок, розрахованих за підсумками всіх ігор, та посісти перше місце серед інших команд.
 
 
09 грудня 2011 року відбулось урочисте нагородження переможця турніру – об’єднаної команди адміністративних судів м. Одеси - «Кубком Феміди – 2011», а також призерів турніру – Малиновського районного суду м. Одеси (ІІ місце), Апеляційного суду Одеської області (ІІІ місце).

 

статтю підготовлено Кузнецовою В.В.