flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У місті Києві відбувся VI Податковий форум

25 вересня 2017, 12:43

У місті Києві відбувся VI Податковий форум, організований Асоціацією правників України. Форум присвячений актуальним питанням вирішення податкових спорів  та новелам податкового законодавства.

         Участь у заході взяла працівник апарату Одеського апеляційного адміністративного суду Марина Пасечник.

         Форум складався з 2-х сесій. Перша сесія була присвячена останнім тенденціям у податковому законодавстві, податку на виведений капітал, створенню Служби фінансових розслідувань, подальшій долі податкової міліції, функціонуванню СЄА ПДВ, нульовій декларації та результатам та перспективам діяльності Ради бізнес-омбудсмена в Україні.

         Під час другої сесії Податкового форуму обговорювались наступні питання:

         - Чи мають слідчі податкової міліції з 01.01.2017 року повноваження проводити досудове розслідування, подавати клопотання до слідчих суддів?

         - Чи повинен контролюючий орган повторно повідомляти платника податків за 10 днів про нову дату проведення планової перевірки, якщо у першу дату проведення планової перевірки, якщо у першу дату призначення планової перевірки вона не почалась і прийнято рішення про її перенесення на інший період?

         - Чи є преюдиційною обставиною вирок суду у кримінальному провадженні, який винесений без дослідження обставин вчинення кримінального правопорушення (на підставі угоди)?

         Завершився форум панельною дискусією з питань судової практики, яку вели представники суддівського корпусу та бізнесу.